torstai 24. maaliskuuta 2016

Piirun verran alle yhden


Niin. Se pieni pallero on ihan kohta vuoden! Ehkä voisin pikkuhiljaa päästää irti termistä "pentu", kun koiran kasvulle on selvästi sokea. Ihan sievä tyttö sieltä pennun ylisuuresta nahasta alkaa kuoriutua, tarvii tosin edelleen aikaa kehittyäkseen. Ruuti kävi myös ensimmäisissä virallisissa näyttelyissä, saaden EH:n ja ollen JUK3. Tässä vielä arvostelu.

"Selvän sukupuolileiman omaava narttu, keskikokoa hieman suurempi säkäkorkeudeltaan. Kehittymätön etuosa, ikäisekseen riittävä kallo-osan vahvuus, hieman kevyt kuono. Kapea-asentoiset eturaajat, hieman ulospäin kääntyvät etukäpälät. Kovin niukat kulmaukset edessä - hyvät takana. Hyvä rintakehän syvyys, ylälinja saa tiivistyä. Pehmeyttä selässä. Hyvät takaliikkeet, löysyyttä edessä."

Ensimmäiset juoksutkin on tosiaan takana. Edelleen on selvitty kaikenkarvaisten koirakavereiden keskellä ilman pienintäkään konfliktin poikasta. Tähän asti on väistänyt muita tarpeen tullen, mikä on ihan fiksua. Saas nähdä, mihin suuntaan asia kehkehytyy kun ikä ja ego sieltä vielä nousee.

Treenien suhteen on tullut iso kasa onnistumisia ja vielä isompi kasa epäonnistumisia. Hakupuoli on mennyt hienosti, ollaan vihdoin aloitettu ilmaisujen treenaaminen (alla video ensimmäisistä ilmaisuista). Tottis taas menee tyylillä yksi askel eteenpäin, kolme taakse. Mutta eipä tässä mikään kiire ole, nyt rakennellaan viettiä leluihin ja otetaan pientä makkaraseuraamista siinä sivussa. Ja onneksi se kevätkin lähenee päivä päivältä, sitten päästään taas uppoutumaan maastolajeihin.


Ihanaa kevättä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti