maanantai 17. syyskuuta 2012

Pieniä ilon aiheita treenikentältä

Nyt sain vihdoinkin otettua itseäni niskasta kiinni, joten tämä postaus meneekin puhtaasti tämän päivän treenien yhteenvedoksi! Ocan blogista kopioin tuon helpon ja kätevän idean kerätä lyhkäsesti hyvät ja huonot puolet kokoon.

Uhmasimme Emman ja Edin kanssa hurjia luonnonvoimia (netissä varoiteltiin kovasta myrkystä, mutta onneksi ei ollut siihen uskominen) ja lähdimme vetämään "lyhkäset" tottikset läheisen koulun pihalle. Noh, tuo lyhyt miittailu venähti sitten loppujen lopuksi reilun puolentoista tunnin värkkäilyksi, vaikka kokoaikaa ei tietenkään treenattu ;) Jokatapauksessa kotiin palattiin hymyssä suin, kaikinpuolin putkeen mennyt treenikerta!

Tämän treenikerran vahvuuksia:
+ Hyvä viretaso - Nyt saatiin juuri oikenlainen vire päälle, teki todella hyvin muttei alkanut säheltämään.
+ Häiriössä tekeminen - Ei haitannut keskittymistä kovakaan häiriö, paikallaolokin meni hienolla kontaktilla vieressä leikkivästä koirasta huolimatta. Ja me kun ei juuri olla häiriössä tehty, jee!
+ Työskentely vieraan kanssa - Ronja teki tosi hienosti muutamia yksinkertaisia liikkeitä myös Emman ohjaamana.
+ Rauhoittuminen - Tällä kertaa yllätyin positiivisesti tästä, koira rauhottui todella hyvin, syttyi nopeasti mutta rauhottui pyydettäessä yhtä hyvin.

Huomioitavia asioita:
- Turhat avut pois
- Enemmän luottoa koiran osaamiseen
- Hiottavat liikkeet: Seuraaminen, hyppy, nouto
- Esineiden nopeampi luovutus

Tällä kertaa koirasta ei siis juuri moitteen sanaa löydy, mutta omaan tekemiseen (ja tekemättä jättämiseen) pitää kiinnittää huomiota enemmän. Torstaina meillä onkin sitten yhteistreenit Huuhkajapuistossa Oulussa, ja viimestään Lauantaina tulee uutta postausta, kun Ronja on käynyt luonnetestissä Haukiputaalla. Tarkoituksena ois videoida jokainen luonnetestin osuus, joten loppuviikosta on katseltavana toivottavasti muutakin kun tylsää tekstiä ja vanhoja kuvia :D

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Joo, vaikkei tää kyllä varsinaisesti mun elämää käsittelekkään ;)

   Poista
 2. laita videoita nähtäville! ja yleensäkkin lisää juttua treeneistänne...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää yrittää saada aikaseksi tässä lähiaikoina :)

   Poista