tiistai 7. helmikuuta 2012

Luminen kuvapostausKun pakkasmittari vihdoin ja viimein laski alle kymmenen, päätin juhlistaa tätä kuvaamisen muodossa. Kameran ulkoiluttamisesta ei oikein tullut mitään, kun iltapäivällä luonnon valoa oli vähän, lunta pyrytti ja kohde oli hiukka liian vilkas mun makuuni. Lopuksi päätin ottaa vielä muutamia leikki-pelleily-video pätkiä Ronjasta, joista tein sitten koosteen. Siitä tuli kyllä niin lyhkänen, että lisäilin mukaan pätkiä viime viikon koirapuisto reissusta, joissa myös Krim ja Romeo. Valitettavasti video ei suostunut saumattomaan yhteistyöhön, joten en saanut sitä vielä tänne asti ladattua.
Lopputuloksena on siis sekava video, jossa on muutama treeni tyyppinen pätkä, mutta silti kyseessä on lähinnä yhteenveto lähiaikojen tekemisistä. Lisäilen videon tässä mahdollisimman pian! Kunhan ei tulis taas niitä -30 asteen pakkasia, voisin ehkä jopa viitsiä kuvata hieman syvällisempiä tottisteluja kameralle asti. Tosin seuraamisen ajattelin opettaa ihan kokonaan uudestaan, videoita voisin hankkia ehkä sen jälkeen.. Seuraamisessa vikana siis kaikki, aluksi osasi liikkeen tekniikan mutta vire oli huono. Kun sitten työstin pelkkää motivaatiota ja viretilaa, paikka ja tarkkuus ovat täysi fiasko. Nyt mulla on sitten yli-innokas, mutta edistävä ja poikittava koira. Ajattelin uhrata näppini, ja kokeilla mitenkä toimisi imuttamalla..


3 kommenttia:

 1. Hoksasinpa juuri, että olen näköjään nähnyt Ronjan velipuolen (sama isä) tokokokeissa pari kertaa. On kaverinkaverin koira.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistatkos, mikä on viralliselta nimeltään? Ronilla kun on noita jälkeläisiä aikamoinen liuta :D

   Poista
 2. Huippuja kuvia :D
  Aloimpas lukijaksi, vaikka ootkin ollut mun blogilistalla jo vuosia ^^

  VastaaPoista