perjantai 9. syyskuuta 2011

Elossa ollaan, ainakin vielä!

Koska edellisestä postauksesta on pieni (no, ehkä vähän isompikin) tovi vierähtänyt, otin itseäni niskasta kiinni ja päätin antaa elonmerkkejä näilläkin kulmilla. Hälinää ja vilskettä on riittänyt enemmän kuin olisi tarpeen, saa nähdä milloin sitä ehtis henkeä vetää. Mitään ylitsepääsemättömän mielenkiintoista ei kuitenkaan ole tapahtunut, yllätys yllätys. Viimeiseen kahteen kuukauteen - jonka sisälle tämä katoamistemppumme rajautuu - on kuitenkin sisältynyt ei-niin-arkipäiväisiä asioita. Yhtenä niistä mainittakoon uskottavan schäferimme ura lintukoirana. Niin, hölmöltä kuulostaa ja sitä se takuulla onkin!

Myös meidän talouden AITO metsästysvahvistus on päässyt itseään toteuttamaan, Lora tietysti hirvestyksen muodossa ja Romeo pupun perässä paukuttajana. Kuten jo mainitsin, Ronja on saanut leikkiä noutajaa sorsametsästyksen tiimoilta, toisin saaliin puolesta hieman laihoin tuloksin. Yhtään lintua eivät alas saaneet, mutta koira oli kuitenkin into pinkeänä veneillyt ja noutanut veneestä hyppien kaiken, mitä oli käsketty. Noh, olipahan koiralla ainakin hauskaa!Tämä kesä oli muutenkin hyvin täynnä uintia ja vesipuuhia. Eritoten Ronjan kanssa käytiin pulikoimassa useita kertoja, mikäs sen mukavempaa kuin laitureilta hyppiminen? Romeo ja Lora jättivät läträilyn täysin Ronjan harteille, hyvä kun tassunsa viitsivät kastella sen verran että metsästivät aarteita pohjasta.


Kesän aikana mätsäröinti jäi valitettavasti vähälle, mutta harjoittelun puutteesta huolimatta muisti pelasi käytösten suhteen oikeinkin mallikkaasti, kaikkien kolmen osalta. Nyt kun kalenterissa alkaa tahti vähän hidastua, voitaisiin aloittaa taas se vanha tuttu mätsäriputki. Eiköhän tämä riitä tällä kertaa näin pienenä lievityksenä, lupaan tehdä piakkoin kuvapostauksen aiheena agility. Ja ehkäpä sitten mukaan eksyvät ne kuvat Romeosta ja Lorasta, joita jo aiemmin lupailin.


Ronjan tyylinäyte

3 kommenttia:

  1. Wau mikä hyppy tossa alimmassa kuvassa! :p

    VastaaPoista
  2. Se näyttää kuvassa vielä ei-niin-hurjalta, kuin mitä se on kun vierestä kattelee :D

    VastaaPoista
  3. Aika mahtavasti Ronja hyppää veteen, se taitaa tosiaan tykätä uimisesta! :)

    VastaaPoista