sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Tornio KV 2011

22.7.2011 Perjantaina suuntasimme kulkumme kohti Torniota - varsin leppoisissa tunnelmissa. Tavalliseen henkilöautoon pakkautui neljä ihmistä ja kuusi koiraa (saksanpaimenkoirat Rocky, Ronja, Luna ja Nella, joiden lisäksi mukana oli pienempänä vahvistuksena kettuterrieri Milo ja japsi Sindy). Koska osa porukasta oli ajellut reippaat 500km, yövyimme Katariinan luona näyttelyä edeltävän illan ja pihasta löytyi parhaillaan 14 koiraa, ei paha!

Lauantaina heräsimme ylös aikasten ja ajelimme paikan päälle. Aika hurahti varsin nopeasti ja ennalta arvattavin tuloksin. Sakemanneja oli 37, ja tuomarina toimi kroatialainen Igor Selimovic. Ronja oli ensimmäistä kertaa nuorissa ja sai EH'n. Veli Rocky kisasi urosten nuorten luokassa, laatuarvosana hällekkin EH. Darneklej's Luna, R-pentueen emä, sai ensimmäisen ERI'nsä ja sijottui kilpailuluokassa neljänneksi. Sindy jatkoi mahtavaa voittoputkeaan ja oli siis jälleen kerran ROP-pentu. Katariinan Tossu (Sensen Mann Rumba) oli AVO-ERI3.

Ronjan arvostelu (englanti)

Good size, in developing. Short skull, ears too wide set and carried. Head expression should be better. Corr. top-line. Good angul. Enough power in side movement. Front legs put out in acti

Ronjan arvostelu suomennettuna

Hyvä koko, kehittymässä. Lyhyt kallo, korvat liian leveästi asettuneet ja (liian leveästi) kannettu. Pään ilmeen pitäisi olla parempi. Korrekti/oikeanlainen ylälinja. Hyvät kulmaukset. Tarpeeksi voimakkaat liikkeet sivusta. Etujalat ulkonevat liikkeessä.

Kiitos Katariinalle yöpaikasta ja muille kiitokset seurasta!

2 kommenttia:

  1. Voi tietä oisitte nyt piipahtaneet meilläkin! Eihän sieltä Katalta ole kun muutama hassu kilometri tänne :D Ois ollut kiva nähdä taas pitkästä aikaa!

    VastaaPoista
  2. Ääääh, ei mulla käyny edes mielessä että voisitta asua niin lähellä. Ois kyllä ollu kiva, voi vitjake... :D

    VastaaPoista