perjantai 3. kesäkuuta 2011

Pieni mustaruskea kuivaharjoittelee vesipelastajan tulevaisuutta silmällä pitäen

Eli suomeksi sanottuna nyt on aloiteltu vesipelastuksen harjoittelu, aluksi tietty turvallisesti maan kamaralla. Pääsimme mukaan Lakeuden koiraharrastajien vesipelastus -toimintaan, mikä varmasti passaa tuolle vesipedolle, joka läträä aina siellä missä on vettä (ja mitä likaisempaa, sen mukavempaa!). Kuivaharjoittelun sijasta neiti olisikin mielellään polskutellut vedessä ja mennyt suorilta käsin rantaan, mitä sitä turhia vitkuttelemaan..?!


Ronjalle veneeseen hyppääminen ja sieltä pois tuleminen ei ollut ongelma, veneen keikuttelu ja heijaaminen eivät saaneet koiraa milleksikkään - koiralla tuntui olevan ennemminkin tylsää vaikka vene olikin aivan uusi käsite. Seuraavalle kerralle jää teknisesti helppo tehtävä, joka voi kuitenkin Ronjan kohdalla tuottaa parhaassa tapauksessa verta, hikeä ja katkeria kyyneleitä. Nimittäin damin vieminen veneen kokassa napottavalle ukolle, voi kuinka helpolta se kuulostaakaan..! Ronja ottaa tavaroita mielellään suuhun, kuskaa ja kuljettaa niitä surutta mutta saa nähdä, kuinka mielellään tyttö kiikuttaa aarteensa vieraalle ihmiselle kun ne voi tuoda suoraan emännälle. Yllättää tuo on osannut ennenkin, toivottavasti tälläkin kertaa - ja mielellään positiivisessa mielessä, kiitos.

Ronja poseeraa keikkuvan veneen kyydistä.


Lopuksi neiti sai käydä polskuttamassa läheisellä rannalla, ikään kuin palkkiona kärsivällisyydestä tylsää kuivaharjoittelua kohtaan ;) Siitäkös koira vasta tykkäsikin, vesilelua noudettiin innokaasti tasan siihen asti, että heittäjä kyllästyi hommaansa.


Ehdimme hädin tuskin kotia, kun käsky kävi tulla kuvattavaksi ja lenkkiseuraksi läheiselle pellolle. Niimpä Ronja pääsi vielä kaasuttelemaan pumi Konnan, seropi Miskan ja kihara Chokon kanssa. Tässä hieman Saran ottamaa kuvasatoa.

 Choko ja Ronja
 Kersojen keppileikit..

 "Kyllä tää mun on selkeesti isompi ku se sun!"
Märkä kojootti taustajoukkoinee kuittaa.
(PS. Lähiaikoina luvassa kuvasatoa myös Lorasta ja Romeosta!)

2 kommenttia:

  1. Mahtavia kuvia taasen ja hienon lajin ootte aloittaneet, toivottavasti Ronjasta tulee taitava vepe-koiruus :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitosta! :D Sitä minäkin toivon, harmi vaan että neiti alotti juoksunsa että nyt näyttääpi jäävän useat treenit välistä..

    VastaaPoista