sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

The show dog

Ronja sai tekeytyä taas vaihteeksi näyttelypuudeliksi, kun laitoin ilmot Vaasaan. Kävimme viikkoa ennen näyttelyitä mätsäröimässä hienoin ja yllättävin tuloksin, neiti oli SIN1 BIS3. Lora ja Romeo eivät sijoittuneet, mutta käyttäytyivät kuitenkin oikein nätisti. Päivä oli mukava ja seura hyvää. Seuraavat kuvat otti Meiju Moilanen, kiitos hänelle!


Näyttelyitä edeltävänä päivänä saimme riesaksemme Ronjan siskon Karon (Darneklej's Karo), joka toi kyllä kiitettävästi lisää vilinää tähänkin huusholliin. Tytöt tulivat hyvin toimeen, leikkiä riitti ja vauhti oli kova. Karo lähti meidän mukana Vaasaan, jossa uusi omistaja jo odotteli koiraa.Ronja ja Karo

Lauantaina kohti vihdoin päivä, jolloin lähdimme huristelemaan kohti Vaasaa. Herätys oli jo 2.00 aikaan, sillä käytin koirat juoksemassa pitkän matkan takia jotta saivat tehdän tarpeensa ja purkaa energiansa. Matka Vaasaan kesti reippaat nelisen tuntia ja auto oli aikalailla täyteen puukattu. Päivä vierähti nopeasti, heti alkuun esitin Ronjan veljen Rockyn, joka sai Hn.

Rockyn kanssa kehässä (Kuva: Sara Pitkälä)

Ronjan kehä oli aika reippaasti myöhässä ja koira oli aivan sippi jo ennen suoritusta. Riikka vei Ronjan yksilöarvosteluun ja koira esiintyi ihan hyvin itkusta huolimatta. Tuomari arvosteli sakemannit saksalaisittain ja esitin koiran itse kilpailuluokassa. Ronja sai EHn ja sijottui junnujen kilpailuluokassa, mikä ei ole uusien sääntöjen mukaan mahdollista mutta tuomari ja kehäsihteeri ilmeisesti unohtivat muuttuneet säännöt. Kiitos Riikalle Ronjan esittämisestä!


 Kuvat: Sara Pitkälä

Muiden päivä meni vielä paremmin, Noia oli JUN-ERI1 SA, PN1, SERT ja ROP, Neela AVO-ERI1 SA, PN4,VA-SERT ja Konna ERI1 PN4 VA-CACIB! Kotimatka sujui varsin hilpeissä merkeissä, porukkaa tais jo hieman väsyttää..? Päivä oli näin muutamalla sanalla sanottuna oikein leppoisa ja mukava.
Tässä vielä arvostelu:

Keskikokoinen. Keskivoimakas. Ilmeikäs. Hyvä säkä, selkä ja lantio. Hieman pysty lapa ja olkavarsi voisi olla hieman pidempi. Etuaskeleen tulisi olla ulottuvampi. Korrekti edestä.

JUN-EH JUK3
Tuomarina Anita Alatalo

8 kommenttia:

 1. Nojoo kenties hiukan väsyneitä... Vaalimainosten laskemista hereillä pysymiseen :D Mut oli kyllä huippureissu!

  VastaaPoista
 2. Olipas kivaa luettavaa :)

  VastaaPoista
 3. Melkein meiän Caron kaimahan se siellä ja yllättävän saman värinenkin näyttäis vielä olevan, hauskaa.:p

  VastaaPoista
 4. Sara: Oli kyllä mukava reissu, ei käy kieltäminen!

  Bemary: Itseasiassa noissa on kyllä jotain samaa, luultavasti tuo väritys. Empä olis pistäny merkille ellet olisi asian yhteydestä maininnut :D

  Niin ja kiitokset Jossulle ja Henriikalle!

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana blogi sulla! Mulla on kotikotona 10 vuotias harmaa norjanhirvikoira Kille.:) Pitääki käydä läpi nää kaikki merkinnät.:D

  VastaaPoista
 6. Kiitos, että Ronjan hihnan päähän pääsin! Oli kiva nähdä, vaikkei ihan kauheesti ehittykään juttelemaan. :)

  VastaaPoista
 7. Faline: Kiitokset! Aivan, pitääpä vierailla myös teidän blogissa :)

  Riikka: Sanoppa muuta, ja kiitosta vaan sulle hei! :)

  VastaaPoista